Christelijke Webloggers

Een zeer interresante site voor alle

Christelijke Webloggers

Over dit blog

In het najaar van 2012 is er bij een groep christelijke bloggers die elkaar ontmoetten in een (besloten) groep op Facebook het verlangen ontstaan om elkaar te bemoedigen en te helpen maar ook om de eenheid tussen webloggers te bevorderen. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren en een ervan is dit weblog.

Graag willen wij – Tineke en Wendy – als beheerders van dit weblog, bloggers die een bepaald talent hebben, aanmoedigen dit te ontwikkelen en hun blogberichten te publiceren op hun eigen weblog maar ook in de daarvoor bestemde sociale media. 
Het is ook een van onze doelen een zo compleet mogelijke lijst te maken van alle weblogs die door christenen zijn opgestart. Misschien heb je als christen een christelijk weblog of misschien schrijf je over fotograferen, koken, sporten of een andere hobby. Ook dan ben je van harte welkom.

Help jij ook mee om onze lijst zo compleet mogelijk te maken?

Voor iedere christen met een eigen weblog, bestaat er sinds begin van dit jaar de mogelijkheid om mee te doen met een bloghop. In februari 2015 is door een aantal christelijke webloggers het initiatief genomen deze maandelijks te organiseren.

De host van de maand december is Johanneke Plaggenmarsch en haar weblog is www.waardevolenuniek.nl Je vindt hier ook de bloghop van december. Het thema waarvoor is gekozen is: Verlangen!

De inzendingen moeten uiterlijk 29 december ingestuurd zijn. Op 30 december zal Johanneke de winnaar of winnares op haar weblog bekend maken! Houd haar weblog of onze Facebookpagina in de gaten.Bovenaan dit weblog onder het menu #bloghop kun je lezen hoe het precies in z’n werk gaat.

Voor onmiddellijke toegang >>>>KLIK HIER<<<<

Beschik jij nog niet over een eigen Blog, weet jij nog niet hoe er een aan te maken?,

Volg een cursus >>>>KLIK HIER<<<

Advertenties

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. "Thanks"

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s